Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#پزشکی
#آزمایش خون

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی

چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی

سوال چشم پزشکی ، سوالی در مورد تشخیص احتمالی مشکل چشمم دارم که پزشکان مختلف تشخیص متفاوت داشتهاند - در طول مدت کوتاهی، چند هفته، بینایی چشم راستم افت شدید پیدا کرد - الان نمره چشمم ۲.۷۵ نزدیکبین و ۰.۷۵ استیگمات است عینک دیدم را بهتر میکند ولی کامل نمیکند - یا چشم راست به تنهایی، نور متمرکز مثل چراغ راهنمایی را ۳ تا میبینم و عینک تفاوتی ایجاد نمیکند به چشمپزشک مراجعه کردم ولی تشخیصها متفاوت بود: - آبمروارید است و نیاز به عمل دارد -آبمروارید دارد ولی بهتر است فعلا عمل نکنم چون شدید (رسید
2018-12-19 12:39:00 #Canada [پزشک] پزشکی

من یک نامه ریفرال از طرف دکترم برای آزماش خون دارم که تاریخ نداره یعنی هر زمان برم بیمارستان میتونم آزمایش خون بدم
2021-09-14 07:54:00 #Montreal [نامه] پزشکی

و عرض ادب من مقیم امریکا هستم مدتی چند روز پیش طبق دستور دکتر حدود دو ساعت پس از ناهار در وسط روز آزمایش خون دادم اما بعدش با توجه به اینکه در ایران همیشه ابتدای روز ناشتا از مردم ازمایش خون میگیرن, از مسئول سوال کردم که ایراد نداره من وسط روز بعد از غذا ازمایش دادم که گفتن نه ایراد نداره آیا واقعا درست هست نتایج این آزمایش?
2021-10-25 03:58:00 #Canada [ایران] پزشکی

و عرض ادب در آزمایش خون همسر بنده مقدار پارامتر BUN/Creatinine Ratio در قسمت CMP-COMPREHENSIVE METABOLIC PANEL مقدار 8 ذکر شده درحالی که محدوده نرمال بین 9 تا 23 عنوان شده است آیا این پارامتر ارتباط با بحث کلیه و کبد دارد؟ سپاسگزار میشم اگران راهنمایی کنن
2021-10-25 12:06:00 #Canada [همسر] پزشکی

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal

کسی در مونترال چشم پزشک یا اپتیمتری میشناسه که بیمه بلو کراس رو قبول کنن ؟
2019-01-08 20:03:00 #Montreal

کسی اینجا بالای چهل سال بوده که آزمایش NIPT رو بده. دکترتون راحت قبول کرد؟ بهتون جنسیت رو هم گفتند؟
2020-12-29 08:58:51 #Montreal پزشکی[آزمایش] پزشکی[دکتر] پزشکی

من یک نامه ریفرال از طرف دکترم برای آزماش خون دارم که تاریخ نداره یعنی هر زمان برم بیمارستان میتونم آزمایش خون بدم
2021-09-14 07:54:00 #Montreal

و دوشنبه ی گذشته روی لبه ی پلک بالایی چشم چپ من یه جوش زد که اولش سر سفید رنگی داشت و توی چند روز بعد کی کوچکتر و قرمز رنگ شد ولی یه برجستگی زیر پلکم بوجود اومد که مشخصه زیرش یه چیز گرد و متورم هست امروز عصر روی پلک در همون نقطه کنی تیره شده، شاید خونریزی شده باشه کمی هم پلک و گونه م مور مور می کنه و حالت بی حسی یا تورم داره در چند روز گذشته فقط قطره ی اشک کقنوعی استفاده کردم چون خیلی چشمم خسته می شد کسی از توصیه ای داره؟ آیا نیاز به دیدن پزشک یا چشم پزشک هست یا باید زمان بدم بهش که تورمش از بی
2021-05-29 19:47:00 #Montreal